AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Torna "dormir amb dofins" a Mundomar
tornar

Torna "dormir amb dofins" a Mundomar

Els xicotets gaudiran d'una nit de somni amb els animals

Torna "dormir amb dofins" a Mundomar

Mundomar brinda l'oportunitat de tornar a viure una experiència ónica: Dormint amb dofins. Aquesta activitat té com a objectiu donar a conéixer entre els dt.́s pequeñus, les peculiars rutines de sueño d'aquests increíbles mamíferos así com gaudir d'una nit dt.́gica al costat dels dofins.

L'activitat es desenvolupará al parc de naturalesa de Benidorm els vaig donaŕas 19 de juliol i 2, 9 i 23 d'agost. Aquestá pensada per a grups d'un dt.́ximo de 15 niñus amb edats compreses entre els 6 i els 11 añus. Els pequeñus, además de passar la nit en la cova de dofins, gaudirán d'activitats nocturnes com un cinefórum i multitud de jocs didácticos. Al vaig donaŕa següent, la diversión continúa en Mundomar amb un ampli programa d'interaccions amb espècies del parc así com la participación en programes d'enriquiment ambiental l'objectiu del qual és fomentar els comportaments naturals propis de cada espècie per a aconseguir la seua dt.́ximo benestar.

Dormint amb dofins és una activitat ónica a Europa de la qual els niñus aprenen tot tipus de curiositats sobre el sueño dels dofins. Aquests intel·ligents mamíferos marins no descansen del mateix que els humans. La seua rutina de sueño és unihemisférica, és a dir, aquests animals alternen els diferents hemisferis de manera que una part del seu cervell sempre aquestá activa i así aconsegueixen mantindre l'alerta en tot moment.