AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm renova les banderes...
tornar

Benidorm renova les banderes Qualitur en les seues tres platges i dues cales

S'han recollit hui a Castellón les ensenyes que acrediten la qualitat i l'excel·lència dels arenals

Benidorm renova les banderes Qualitur en les seues tres platges i dues cales

Un any més, les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas, i les cales de l’Almadrava i Tu Ximo han renovat les seues banderes Qualitur, guardó que certifica l'excel·lència en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat.

Han sigut recollides hui en el Centre de Turisme (CdT) de Castelló les banderes, en un acte en el qual també ha intervingut el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Amb les banderes Qualitur, que se sumen a les ja obtingudes blaves i Q de Qualitat Turística, Benidorm veu reconegut l'esforç realitzat durant tot l'any a conservar netes les seues aigües i arenals. I també, la seua obstinació a mantindre elevades cotes de seguretat, higiene, accessibilitat, serveis i una atractiva oferta d'oci, la qual cosa situa a les platges i cales de Benidorm entre les millors d'Espanya.

La certificació de les banderes Qualitur està vinculada al compliment de les normes ISO 9001 i 14001 de Qualitat i Medi Ambient. Enguany les han rebudes 176 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana.