AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm Sostenible
tornar

Benidorm Sostenible

Hidraqua empra a Benidorm Optimizer, l'eina líder en optimització de xarxes d'aigua

Benidorm Sostenible

Hidraqua ha posat en marxa a Benidorm una prova pilot d'Optimizer, un programari únic que permet als administradors de xarxes identificar la millor manera d'assignar els recursos econòmics. Aquesta eina combina el rendiment dels mètodes metaheurísticos amb els dels sistemes de modelatge hidràulic per a calcular milers d'escenaris en tan sols unes hores. Els resultats obtinguts permeten identificar aquelles xarxes, tant d'aigua potable com de clavegueram, que necessiten ser renovades o que requereixen algun tipus d'actuació que permeta millorar el rendiment i funcionament d'aquesta, en termes de seguretat de subministrament, qualitat de l'aigua i nivells de servei al client. A més es millora la transparència en la presa de decisions, reduint riscos i evitant excessius costos. Així, la companyia aconsegueix optimitzar les seues inversions actuant exactament en els punts més conflictius.

“Cada component de la infraestructura d'aigua potable i clavegueram ha de proporcionar un cert nivell d'acompliment tècnic i econòmic, que depén en gran manera de com es dissenyen, mantenen i renoven les instal·lacions. Optimizer, eina del grup Suez al qual pertany Hidraqua, ofereix la solució necessària per a perfeccionar el volum total d'inversió i el rendiment de la infraestructura (consum, compliment, funcionament)” ha declarat Javier Díez, gerent d'Hidraqua.

L'aposta d'Hidraqua en matèria d'innovació es veu reflectida en altres projectes que permeten controlar en temps real l'estat de les xarxes, actuar de forma immediata davant qualsevol incidència, optimitzar els processos, així com informar el client en temps real de qualsevol assumpte vinculat al seu contracte d'aigua; entre altres.