AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. "Benidorm Expone" estrena la seua...
tornar

"Benidorm Expone" estrena la seua tercera edició de fotografia

"La vida és somni"

"Benidorm Expone" estrena la seua tercera edició de fotografia

‘Benidorm Expone’ ha estrenat la seua tercera edició en la modalitat de fotografia que s'inicia en l’Espai d’Art Urbà del Coscoll i es distribueix en diferents carrers de la localitat.

Aquesta mostra a l'aire lliure té com a nom ‘La vida és somni’, està conformada 43 fotografies de sis destacats artistes de diferents nacionalitats, i romandrà exposada fins al 31 d'agost.

Aquesta és la tercera edició de ‘Benidorm Expone’, una ruta per diferents espais que acull els somnis dels diferents autors. Les diferents activitats culturals ajuden a sensibilitzar i conscienciar creant espais d'art oberts al món en un gran aparador que és la nostra ciutat.

L'eix central de l'exposició ‘La vida és somni’ es basa en les diferents maneres de concebre i entendre aquest tema per part dels artistes i se centra en el gènere del retrat.

Els artistes que participen en aquesta mostra són Andreas Karyofilis, que exposa en l’Espai d’Art Urbà; Eugenio Recuenco, als jardins de l'Ajuntament; Vicente Albero, al carrer Puente; Evija Laivina, al carrer Dr. Pérez Llorca; Silvia Grav, en El Torrejó; i finalment, Miguel Vallinas, en el Museu Boca del Calvari.

Gaudeix de totes les obres dels artistes i de la fotografia fent una passejada per la ciutat de Benidorm.