AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. La ‘Zona de Residents’ s'amplia en el...
tornar

La ‘Zona de Residents’ s'amplia en el Racó de Loix amb 35 places al carrer Berlín

Aquestes places ja estan operatives i eleven a prop de 250 les disponibles en el barri

La ‘Zona de Residents’ s'amplia en el Racó de Loix amb 35 places al carrer Berlín

El Racó de Loix compte des de hui amb 35 noves places d'aparcament exclusiu per a empadronats en ampliar-se la Zona de Residents al Carrer Berlín. D'aquesta manera, els conductors residents a Benidorm disposen ja de prop de 250 places d'estacionament exclusiu en aquest barri de la ciutat, localitzades principalment en els voltants de les avingudes *Ametlla del Mar i Estocolm i al costat dels camps de futbol ‘Antonio López’.

Amb aquestes 35 noves places, la ‘Zona de Residents’ frega ja els 3.250 estacionaments en diferents punts de la ciutat: Colònia Madrid, Centre, La Cala, Rincón de Loix i l'Eixample de Llevant.

La targeta adhesiva per a poder aparcar en ‘Zona de Residents’ es pot tramitar en el departament de Mobilitat situat en la tercera planta de l'Ajuntament en horari de 09.00 a 13.00 hores.

Els requisits per a obtindre-la són estar empadronat a Benidorm, ser titular d'un turisme o furgoneta xicoteta i abonar a la ciutat l'impost de vehicles.