AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. La III Travessia nadant Heartbreak...
tornar

La III Travessia nadant Heartbreak Benidorm es desenvoluparà un any més a la platja de Llevant

David Sellés donarà el tret d'eixida i hi haurà premis en totes les categories

La III Travessia nadant Heartbreak Benidorm es desenvoluparà un any més a la platja de Llevant

La tercera edició de la Travessia nadant Heartbreak tindrà lloc diumenge que ve, 21 de juliol, a partir de les 9.00 hores, els nadadors recorreran 2.900 metres d'aigües obertes en una prova esportiva i festiva que cada any guanya més adeptes sent ja 350 esportistes.

L'eixida i arribada es realitzarà al costat de l'edifici municipal del Torrejó. És un trajecte lineal d'anada i volta paral·lel a la platja amb el qual nadadors i tot el públic que e acoste per allí, gaudiran.

La iniciativa va sorgir d'una reunió habitual d'amics nadadors que quedàvem a la platja, enfront del Torrejó i que amb ella es pretén “passar-ho bé” i, amb independència de la competició, fer una cosa diferent que evidencia la col·laboració entre el món de l'esport i de l'oci en una ciutat com Benidorm.

Des del Club Nàutic es comptarà amb dues llanxes amb personal de rescat i suport que acompanyaran als nadadors durant el recorregut, ajunte diversos drons de la Unitat de Platges de la Policia Local que seguirà el transcurs de la prova.

El campió del món de moto aquàtica, David Sellés, serà l'encarregat de donar el tret d'eixida. Després de la prova, els trofeus. Hi haurà premi per als guanyadors absoluts, tres en les diferents categories i un addicional al nadador més destacat segons el parer de l'organització.

Més info ací.