AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Costa Blanca Beach Volley ‘Fills de P...
tornar

Costa Blanca Beach Volley ‘Fills de Pedro Alós’

El ‘Fills de Pedro Alós’ disputa la seua cinquena edició a la platja de Ponent de Benidorm

Costa Blanca Beach Volley ‘Fills de Pedro Alós’

Diumenge que ve, 21 de juliol, a partir de les 9.00 hores, tindrà lloc a la Platja de Ponent de Benidorm la cinquena edició del Costa Blanca Beach Volley ‘Fills de Pedro Alós’, un esdeveniment que homenatja l'impulsor d'aquest esport.

El torneig té com a màxim objectiu la promoció del voleibol de platja, el club i la ciutat de Benidorm. Durant la jornada hi haurà múltiples activitats com a tornejos, jocs o exhibicions amb l'objectiu de gaudir d'un gran dia.

El torneig va nàixer perquè els xiquets pogueren jugar amb els seus amics però ara venen els xiquets, els seus amics i els seus familiars. Un esdeveniment en el qual ens trobem tota la gran família del voleibol de platja.

Activitats com aquesta pretenen fomentar la base, el voleibol de platja i homenatjar a Pedro Alós que va ser l'impulsor de l'esport a la ciutat.

En el ‘Fills de Pedro Alós’ poden inscriure's els esportistes que ho desitgen, encara que està especialment enfocat a jugadors amateurs o en etapes de formació. Els interessats a participar poden fer-ho en quatre categories: Sub 10, per a nascuts a partir de 2010; Sub 12, nascuts entre 2007 i 2009; Sub 15, entre 2004 i 2006; i Majors, els nascuts fins a 2003.