AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Mundomar estrena un nou espectacle...
tornar

Mundomar estrena un nou espectacle multiespecie

Aquesta exhibició mostra escenes quotidianes de 9 espècies diferents com kinkajous, àguiles de diversos tipus, mofetas o coatíes entre altres.

Mundomar estrena un nou espectacle multiespecie

Mundomar, una vegada més, aposta per la conservació de la biodiversitat a través d'una exhibició mai abans vista al parc: El clar de la selva. Aquest espectacle multiespecie té com a objectiu mostrar, en un mateix espai, escenes quotidianes de 9 espècies diferents i la relació que mantenen entre si i tot, a escassos metres del visitant.

Animals com el kinkajou, porc espí, coatí, mofeta, suricata, seriema (el simpático correcaminos) així com diversos tipus d'ocells rapaços, entre les quals es troben mussols (bengala i autillo) i àguiles (Harris i Ferruminosa), participen en aquesta exhibició que brinda a l'usuari l'oportunitat de ser testimoni directe d'espectaculars vols i insòlites reaccions que tenen lloc per part d'aquests animals.

L'espectacle de caràcter educatiu i molt participatiu, està pensat per a tota la família. Es podrà gaudir en el Mundomar en horari de matí i vesprada durant els mesos de juliol i agost.