AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm aposta per generar...
tornar

Benidorm aposta per generar sinergies sobre la Destinació Turística Intel·ligent

Benidorm visita la Smart Office de València per a intercanviar experiències en sessions de treball

Representants del municipi s'han desplaçat aquest matí a València per a conéixer la plataforma per a la gestió integrada de Smart Cities que posseeix la ciutat i que s'implica en la modernització i adaptació dels serveis municipals en la seua transformació digital, per a resoldre de la forma més eficient les necessitats i desitjos de la ciutadania.

L'objectiu de la planificació DTI per a Benidorm, primera Destinació Turística Intel·ligent Certificada del Món, és arribar a convertir Benidorm en una ciutat intel·ligent aprenent i integrant els conceptes i iniciatives que funcionen en altres DTI, i puguen ser testats, per a aplicar-los en l'entorn socioeconòmic de Benidorm i resoldre amb ells problemàtiques ciutadanes i aconseguir així una major qualitat de vida per a veïns i visitants turístics.

Una ciutat intel·ligent i sostenible, diu la norma UNE178021, és una ciutat que aprofita les TIC i altres mitjans tecnològics per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i aconseguir la màxima eficiència dels serveis municipals, al mateix temps que assegurar les necessitats de les generacions futures.

Sota aquesta premissa, la delegació benidormense ha visitat la Smart Office valenciana, per a mantenir sessions de treball i intercanviar experiències.

Benidorm aposta per generar sinergies sobre la Destinació Turística Intel·ligent

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

19/07/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar