AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. “Homenaje a la Ruta; 90’s” Benidorm 2...
tornar

“Homenaje a la Ruta; 90’s” Benidorm 2022

El passat sempre és millor recordar-lo amb bona música!

El pròxim 18 d'jun Benidorm acull un nou festival musical, amb format propi, seguint el deixant d'èxit de la música dels anys 90 i “La Ruta” valenciana.
Va ser presentat el nou festival assenyalant la implicació en el mateix de l'Associació de Penyes i anar dirigit a un segment d'edat que estava parcialment completat en altres festivals però que es reforça amb aquesta cita.

Dues productores, Ibèria Festival i Star Boy Quaterback, sumen esforços per a portar a Benidorm a artistes del nivell de Double You, Tina Cousins, Jerry Daley, Double Vision i DJ Space als quals sumar els DJ’s històrics de “La Ruta” com Arturo Roger, Chumi DJ, Batiste, Kike Jaén, Tonet Marzá i altres destacats animadors de l'escena musical dels 90 que van aconseguir col·locar els seus temes en les llistes d'hits. Presentarà el Festival Vicente Luis Bartual, el mític locutor de Bikini Club.

L'entrades i la informació estan disponible ací

 

“Homenaje a la Ruta; 90’s” Benidorm 2022

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

18/06/2022

Precu

Horari

17:00