AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. L'ONCE estrena a Benidorm el seu nou...
tornar

L'ONCE estrena a Benidorm el seu nou model de quiosc, més accessible i ecològic

Es destaca l'elecció de Benidorm i les bones relacions amb l'Organització

L'ONCE estrena a Benidorm el seu nou model de quiosc, més accessible i ecològic

L'ONCE ha presentat hui a Benidorm el primer dels seus nous quioscos que potencia l'accessibilitat dels agents venedors amb discapacitat, resulten més ecològics per l'ús de nous materials constructius i, finalment, suposen un avanç en les facilitats de comunicació amb el públic.

Són més grans, climatitzats, admeten l'estada de gos pigall o cadira de rodes, i totes les zones d'exposició són accessibles, millorant en aparadorisme. Compte el nou quiosc amb dos punts d'atenció de venda i estèticament és més actual i atractiu, incorporant fins a frases en Braille.

S'ha destacat la importància de l'elecció de Benidorm per a presentar el nou model i les bones relacions que es mantenen amb l'Organització, al mateix temps que es reitera l'aposta de Benidorm per l'accessibilitat universal, atés que els nous quioscos la permeten.

Aquest primer quiosc es va presentar ahír, i es situa en la confluència de les avingudes del Mediterrani i Filipines.