AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Les Fonts del Nil a Terra Mítica
tornar

Les Fonts del Nil a Terra Mítica

El parc temàtic de Terra Mítica estrena espectacle.

Les Fonts del Nil a Terra Mítica

Aquest dissabte, 3 d'agost, el complex temàtic Terra Mítica estrena un espectacle nocturn que serà l'encarregat de posar elbroche d'or a la jornada de diversió cada dia fins al 31 d'agost.

Les Fonts del Nil és el nom d'aquest màgic xou que narra la història de Jnum, el déu egipciocreador dels homes, que cansat de l'egoisme d'aquests, decideix tancar les fonts del Nil condemnant a la humanitat a la fam i la sequera. Després de diversos anys dedesdichas, una jove mortal anomenada Nailah prega al déu en persona que cessament elcastigo.

Aquest increïble espectacle multimèdia es realitzarà cada nit sobre el Gran Llac de Terra Mítica, a les 22.15 hores, i comptarà amb la participació de prop d'una veintenade artistes de diferents disciplines i l'última tecnologia sincronitzats entre si.

Dispositius làser que projecten sobre una pantalla d'aigua figures i formes que sonparte activa de la història, pirotècnia, jocs de llums, més de 60000 W de so,danses i lluites sobre l'aigua . . . són alguns dels molts efectes especials queesperan al visitant de Terra Mítica en les nits d'estiu del parc temàtic apartir del dissabte 3 d'agost i fins al dia 31 del mateix mes.