AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. El Molino Benidorm rep el premi...
tornar

El Molino Benidorm rep el premi ‘Tolerància LGBT 2019’ en la setmana de l'Orgull.

El Molino, tot un referent de la nit benidormense.

El Molino Benidorm rep el premi ‘Tolerància LGBT 2019’ en la setmana de l'Orgull.

L'Associació Turisme LGTB Benidorm, organitzadora del Benidorm Pride, en col·laboració amb la Regidoria de Grans Esdeveniments de l'Ajuntament de Benidorm, ha entregat el premi ‘Tolerància LGBT 2019’ a la sala de festes El Molino, tot un referent de la nit benidormense. L'esdeveniment ha tingut lloc a la terrassa de l'hotel Voramar de Benidorm.

El Pride pretén donar visibilitat amb aquest guardó a persones, empreses i institucions compromeses amb la lluita per la igualtat de drets del col·lectiu LGBTI.

En la setmana del Benidorm Pride col·laboren una trentena d'establiments que des del dilluns han celebrat diferents festes temàtiques com la Gal·la Showtime que va tindre lloc ahir, la White Party, ‘Supermartxé Black Edition o Supermartxe Superman. Sense oblidar, la desfilada de carrosses, The Parade, que tindrà lloc el dissabte.