AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. BENIMOV 2019
tornar

BENIMOV 2019

Primer Fòrum i Fira de Mobilitat Urbana Sostenible de Benidorm

Del 12 al 15 de setembre la ciutat serà un aparador de la mobilitat i sostenibilitat a les ciutats del futur. En aquestes dates tindrà lloc el Primer Fòrum i Fira de Mobilitat Urbana Sostenible de Benidorm.

Benidorm, s'adapta als nous canvis mediambientals, tecnològics i turístics que estan influenciant a l'hora de prendre decisions en la nostra vida personal i professional, per a continuar sent una destinació turística competitiva, però alhora, un lloc amable, respectuós i compromés amb el Benidorm de l'any 2050.

El lloc de l'exposició de la Fira serà en la mateixa plaça de l'Ajuntament i les ponències del Fòrum en la Sala d'actes.

No et perdes una mostra més del Benidorm Sostenible. L'entrada és gratuïta per a tots els públics. Consulta el programa i tota la informació ací.

BENIMOV 2019

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

12/09/2019 al 15/09/2019

Precu

Horari

Sense especificar