AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benimov convertirà a Benidorm en ...
tornar

Benimov convertirà a Benidorm en aparador de sostenibilitat i mobilitat de les ciutats del futur

El 12 al 15 de setembre Benidorm alberga Fira, Fòrum, Zona d'Oci i Test & Drive de vehicles de noves tecnologies.

Benimov convertirà a Benidorm en aparador de sostenibilitat i mobilitat de les ciutats del futur

La primera edició de l'esdeveniment sobre Mobilitat Urbana, Vehicles i Tecnologia Sostenible es desenvoluparà a Benidorm, del 12 al 15 de Setembre, previ a la Setmana Europea de la Mobilitat, que es desenvoluparà del 16 al 22 de setembre.

Benidorm és un lloc en constant canvi tecnològic i compromés amb el Medi Ambient i la sostenibilitat com a eix de governança. Amb Benimov, es converteix en l'aparador de sostenibilitat i mobilitat que dinamitza la vida comercial de la ciutat i exhibeix el més nou de les Noves Tecnologies en mobilitat i accessibilitat.

Benimov presentarà novetats tecnològiques, com a vehicles amb pila d'hidrogen, i exhibirà les novetats de les principals marques incloent la singularitat d'exhibir un Tesla Roadster.

Al llarg del divendres 13 i dissabte 14, es desenvoluparan les taules redones temàtiques de Sostenibilitat, Mobilitat, Xarxes de Càrrega i Innovació i Megatendencias, així com les que giraran entorn de les novetats i projectes de les marques o les que plantejaran des de les universitats Miguel Hernández i d'Alacant.

Empreses i companyies participants en Benimov’2019: Volkswagen, Renault, Hyundai, Mercedes-Smart, Tesla, BMW, Mini, Brigmton, Sedway, Skateflash, Xiaomi, Deprotech, Iberdrola i Coberta Solar.