AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. BeniMov posiciona a Benidorm com a...
tornar

BeniMov posiciona a Benidorm com a referent de cara a la Setmana Europea de la Mobilitat

Una la inicitiva que anima a avançar en mobilitat, sostenibilitat, conversió en zona de vianants i estalvi energètic.

BeniMov posiciona a Benidorm com a referent de cara a la Setmana Europea de la Mobilitat

El cap de setmana passat va tindre lloc BeniMov, el primer Fòrum de Mobilitat, Vehicles i Tecnologia Sostenible de Benidorm, una iniciativa que anima a avançar en mobilitat, sostenibilitat, peatonializaicón i estalvi energètic.

La iniciativa d'Aico va ser aqueixa, assegurant el suport municipal per a un esdeveniment de primer nivell, per la qualitat dels ponents i que posicionarà a Benidorm de cara a la imminent Setmana Europea de la Mobilitat que comença el dilluns.

Els quatre eixos de treball venen a coincidir amb l'esperit que anima BeniMov, i que giren entorn d'aspectes de mobilitat, accessibilitat, protecció del vianant i estalvi energètic. L'esforç de Benidorm va en aquestes direccions, especialment, el treball dels serveis municipals en aquests camps.

Benidorm i la seua aposta per la mobilitat i la sostenibilitat destacant que el vehicle elèctric té un gran espectre de futur i que la Unió Europea, amb un pla Horizon 2020 cerca posicionar-se al més alt nivell en el tema dels acumuladors elèctrics.