AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm mostra la seua solidaritat...
tornar

Benidorm mostra la seua solidaritat amb malalts i familiars d'Alzheimer durant tota la setmana

Es busca la reflexió i la presa de consciència sobre les malaltia i la seua repercussió en famílies i societat

Benidorm mostra la seua solidaritat amb malalts i familiars d'Alzheimer durant tota la setmana

El 21 de setembre es commemora el Dia Mundial de l'Alzheimer, i per ell Benidorm i l'Associació de Familiars Malalts i Col·laboradors d'Alzheimer de la Marina Baixa, inicien aquesta setmana els actes programats amb motiu de la Setmana de l'Alzheimer, onejant des d'ahir al balcó principal de l'Ajuntament de Benidorm una pancarta en solidaritat amb els malalts i familiars d'Alzheimer.

Els actes es van iniciar ahir celebrant una jornada de convivència juntament amb diverses associacions com AFEM i ASMIBE al Parc Infantil de Trànsit de Benidorm.

El dimarts 17 es realitzarà una excursió a Cullera-Gandia, amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant. El dimecres 18, una Xarrada col·loqui entre el cap del servei de neurologia de l'Hospital Clínic de Benidorm, Dr.  Hernández Martínez, i la Psicòloga d'AFA Marina Baixa, Beatriz Albaladejo sobre la “Prevenció com a forma de vida, estimula el teu cervell”. El dijous 19 tindrà lloc una missa en la Parròquia Ntra. Sra. de l'Almudena i el divendres 20 s'instal·laran taules informatives i petitòries als carrers Albereda i Tomás Ortuño i Plaza de SS. MM els Reis d'Espanya.

L'acte central de la Setmana de l'Alzheimer tindrà lloc el dissabte, 21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer, a les 18.30 hores en la sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm, amb l'actuació del Cor de Ponent i una sessió de musicoteràpia, amb el director de l'escola de Música Roberto Carballo.

Per a finalitzar el diumenge 22 se celebrarà la Jornada de Convivència i “Menjar Solidari” en l'Arrocería La Marina. Els detalls estan disponibles en la pàgina d'AFA Marina Baixa, www.afamarinabaixa.es, en els telèfons 699 81 65 41 i 96 586 80 00, així com en la seu del carrer Juan Antonio Baldoví núm.5.