AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm, pioner en servei...
tornar

Benidorm, pioner en servei d'assistència sanitària turística intel·ligent

El programa PATTI, Protecció i Assistència Turística Tècnica Inteligentese testarà aquest hivern amb turistes holandesos

Benidorm s'ha proposat respondre a les necessitats d'un creixent turisme sènior, que a més representa un clar factor desestacionalizador, amb el projecte pilot PATTI, Protecció i Assistència Turística Tècnica Intel·ligent.

Així, gràcies a la col·laboració públic-privada liderada per Visit Benidorm, s'oferirà assistència al turista amb necessitats especials, 24 hores al dia els set dies de la setmana, donant resposta immediata a qualsevol contingència que li puga sorgir durant la seua estada a Benidorm.

Amb PATTI es facilita al turista un dispositiu electrònic amb geolocalizador i intercomunicador amb botó d'emergències SOS, que a més disposa d'un sensor de caigudes i de situacions d'emergència que monitora a l'usuari.

Amb els 100 dispositius programats inicialment s'atendrà  1.200 turistes en el període pilot en una aposta de qualitat per a un turisme de qualitat.

Llig la notícia completa ací.

Benidorm, pioner en servei d'assistència sanitària turística intel·ligent

Mes informació

Categoria

Dates

17/09/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar