AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. TORNA HALLOWEEN A TERRA MÍTICA
tornar

TORNA HALLOWEEN A TERRA MÍTICA

DEL 5 D'OCTUBRE Al 3 DE NOVEMBRE AMB MOLTES NOVETATS

TORNA HALLOWEEN A TERRA MÍTICA

Terra Mítica es prepara per a la seua campanya més terrorífica. El pròxim 5 d'octubre i fins al 3 de novembre, el complex temàtic de la Costa Blanca es transformarà per a albergar en les seues instal·lacions a éssers fantasmagòrics i d'ultratomba que camparan a pler per cadascuna de les àrees del parc. Terra Mítica s'omplirà de carabasses, esquelets, mòmies i una infinitat d'elements decoratius que traslladaran al visitant a la terra dels malsons més emocionants i divertides.

Halloween és la campanya més aclamada pel públic amant de les emocions fortes. En la present temporada, el complex es convertirà en un terrorífica aventura de pirates. A través de la decoració “de por”, les instal·lacions del parc recrearan infinitat d'escenaris vinculats a aquesta temàtica com a tavernes de pirates, una illa abandonada i fins a un gran vaixell fantasma. Els espectacles també canviaran. Seguint la tònica d'enguany en la qual Terra Mítica ha renovat la totalitat dels seus xous, en total prop de 20, les apostes per a Halloween també resulten noves:

“El bes d'Azrael”. Aquest nou espectacle narra la tètrica història de l'àngel de la mort, Azrael, i la seua cort de diablesses a través de diferents disciplines artístiques.

“La domadora de zombies”. És un espectacle musical amb un missatge molt positiu que ens ensenyarà a veure més enllà de les aparences.

“L'Elixir de Cleòpatra” Aquest espectacle donarà la benvinguda als visitants al parc i es realitzarà en la Plaça d'Egipte. A través d'ell, es descobrirà el secret de l'eterna joventut de Cleòpatra. Una història en la qual no faltaran personatges terrorífics.

“Exael”. Aquest xou posarà, en cada jornada, el fermall d'or a la diversió a Terra Mítica. Un espectacle de gran format en el qual coneixerem l'inici de l'amistat entre dos emblemàtics personatges el Professor i Tom. En aquesta ocasió, tots dos hauran de fer front a Exael, un dimoni del món antic.

31 d'Octubre, la Nit d'Halloween més terroríficament divertida i amb novetats

La celebració de la Nit d'Halloween s'ha convertit en una cita ineludible. Només aqueixa nit, el complex comptarà amb nous passatges del terror en viu, atraccions, gymkanas familiars, tallers infantils, concurs de disfresses i moltes sorpreses. Fins a les dues de la matinada, Terra Mítica ho farà passar de por als seus visitants.

Per a més info