AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm vol un nou model de...
tornar

Benidorm vol un nou model de transport públic urbà

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, s'ha presentat un nou autobús híbrid amb wifi gratuït i punts de càrrega USB

Benidorm vol un nou model de transport públic urbà

La Plaça de Les seues Majestats els Reis d'Espanya ha sigut l'escenari on es va presentar ahir, en el segon dia de la Setmana de la Mobilitat, un nou model d'autobús híbrid destinat al transport urbà.

Aquest model, de Llorente bus, es híbrid, d'última tecnologia que compta amb wifi gratuït i punts de càrrega USB. Les accions previstes amb motiu de la Setmana de la Mobilitat preveuen que “tots” els usuaris de les línies 02 i 03 que pugen al bus en la parada de l'Avinguda Orts Llorca “no paguen bitllet”. Així mateix, el 22, ‘Dia sense cotxes’ “els clients de la línia 10 que utilitzen el vehicle híbrid, no pagaran” durant tota la jornada.

Nou model de transport públic

Respecte al transport públic a Benidorm, es considera que ha de ser molt més eficient i sostenible i que s'ha de canviar el concepte que es té a la nostra ciutat, ja que en l'actualitat respon més a les necessitats del turisme que a la dels veïns, cosa que deberia evolucionar cap a l'equilibri.