AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Terra Natura Benidorm commemora el...
tornar

Terra Natura Benidorm commemora el Dia de la Comunitat Valenciana

Un torneig medieval, danses i balls populars, i tallers protagonitzaran la programació lúdica que es durà a terme el 9 d’Octubre

Terra Natura Benidorm commemora el Dia de la Comunitat Valenciana

El parc de naturalesa i animals Terra Natura Benidorm commemorarà el Dia de la Comunitat Valenciana d'una forma especial. En aquesta ocasió, s'organitzaran diverses activitats de caràcter tradicional com a balls, danses populars i tallers, així com un torneig medieval. A través de la celebració del 9 d’Octubre es tractarà d'acostar la cultura i el folklore de la Comunitat Valenciana als visitants que acudisquen durant aquesta jornada festiva a les seues instal·lacions.


La programació dissenyada per a aquest dia rescatarà la figura de personatges històrics com el Rei Jaume I i Na Violant d’Hongria. Per a això, l'Associació Napoleònica Valenciana s'encarregarà de protagonitzar una animació en la qual el públic podrà anar caracteritzat amb vestits de l'època i participar en un concurs, on els millors vestuaris rebran uns cascos bluetooth d'Energy System.


El grup de danses tradicionals El Centener de la Vila Joiosa interpretarà diferents cançons populars per a amenitzar la jornada, que a més estaran acompanyades d'un grup de capgrossos i cavallets de cartó. Entre les activitats que s'han preparat s'inclourà també el desenvolupament d'un torneig medieval, en el qual es recrearà escenes típiques de l'edat mitjana com el nomenament de cavallers.


Les activitats lúdiques continuaran amb una gran globotá a les 14.30 hores en la zona ambientada al poble grec. El rítmic soroll dels globus explotats pels visitants donarà pas a la posada en marxa de tallers de manualitats com el d'elaboració de xapes tradicionals o el taller de tir amb arc infantil, on un personatge fantàstic, la princesa Mèrida, acompanyarà als més xicotets en la seua experiència i es podran fotografiar amb ella.


Així mateix, hi haurà una sessió de maquillatge especial creada per al 9 d’Octubre. La programació conclourà amb un espectacle d'animacions protagonitzada per guerrers medievals. De forma paral·lela, el públic podrà gaudir d'altres animacions com l'espectacle d'ocells rapaços, xarrades divulgatives sobre ocells i altres animals, entre altres iniciatives dedicades a difondre el coneixement de la biodiversitat a través d'accions que conjuguen oci i divulgació.