AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Primera jornada en la WTM’19: B...
tornar

Primera jornada en la WTM’19: Benidorm amb la ministra de Turisme, amb ABTA i Jet2 Holidays

Benidorm supera les seues expectatives en un any amb incerteses

Primera jornada en la WTM’19: Benidorm amb la ministra de Turisme, amb ABTA i Jet2 Holidays

Ja ha començat la World Travel Market 2019, la primera de les grans fires de turisme a Europa, que tanca el calendari de grans certàmens del Turisme i que té el màxim interés del sector per la situació tensionada respecte de l'aplicació del Brexit, de moment una decisió posposada fins a gener, i les seqüeles del tancament de Thomas Cook.

Espanya es manté com a destinació líder per als britànics en 2020, segons ABTA, confirmant l'optimisme que es trasllada des de l'Oficina Espanyola de Turisme a Londres, centrant-se la prioritat a mantindre la connectivitat entre del Regne Unit amb el Mediterrani i seguir amb la promoció tradicional, complementant-la amb les accions on-line, base de la nova gestió de les vacances en tots els mercats, especialment en el mercat britànic.

La jornada de hui ha transcorregut entre contactes institucionals de Benidorm amb la ministra de Turisme, Reyes Maroto, el president de la Generalitat, el Secretari de Turisme i el Director General de Turisme, havent-hi així una presència física de Benidorm al costat de la Comunitat Valenciana i la Marca Espanya

Tot seguit s'han mantingut reunions de treball amb ABTA, Associació d'Agents de Viatge britànics, i amb la plana major del tour-operador Jet2 Holidays.

Es destaca que s'ha passat d'una senación d'incertesa en la passada edició a millorar expectatives i a preparar objectius per al 2020. Benidorm continua apostant i fort pel mercat britànic.

El més destacat d'aquesta primera jornada, és que s'han posat en comú certeses i s'ha constatat la bona evolució de la destinació Benidorm. "Benidorm és una destinació per a tots i disposa d'una oferta inigualable". Ha destacat l'equip de Benidorm, fent hincapie en què el mercat britànic pot gaudir plenament de les seues vacances en aqueixa ciutat.

L'agenda de l'equip de Benidorm en la Fira londinenca conté cites per a aquesta vesprada i la jornada de demà amb responsables de Turisme nacionals i internacionals.