AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Terra Natura Benidorm entra en el...
tornar

Terra Natura Benidorm entra en el Comité Europeu de l'EEP de dholes

El parc de naturalesa i animals Terra Natura Benidorm ha sigut anomenat com nou membre del Comité Europeu del Programa Europeu d'Espècies en Perill (EEP) de dholes de l'EASSA.

Terra Natura Benidorm entra en el Comité Europeu de l'EEP de dholes

Així este parc es convertix en un dels centres de referència a nivell europeu sobre el coneixement d'esta espècie, que es troba en perill d'extinció i de la que s'estima que queden menys de 2.500 exemplars adults en estat salvatge.

El parc s'encarregarà, com a membre de l'EEP de dholes (Dholes Cuon alpinus) , d'establir contacte amb altres conservacionistes i deliberar sobre temes concernents als trasllats d'exemplars entre zoològics que tenen com a objectiu la conservació i educació sobre esta espècie.

També formarà part d'una xarxa de coneixement entre parcs europeus per a intercanviar informació sobre estos animals. En este cas, serà la biòloga i conservadora Elisa Gozalbes, que forma part de l'equip de Terra Natura Benidorm, la representant del parc en este programa europeu.

En la actualidad, Terra Natura Benidorm cuenta con un grupo de dholes compuesto por cinco machos y tres hembras. Solo se reproduce una de las hembras que forma pareja con el macho alfa. Durante los meses de noviembre y diciembre se produce la temporada de celo de la especie, por lo que ya se pueden ver los primeros rituales de cortejo de la temporada en las praderas del parque.