AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Temples, Viva Suecia i Sidonie entre...
tornar

Temples, Viva Suecia i Sidonie entre les noves confirmacions del Low Festival 2020

En total són 6 les noves confirmacions per a l'aclamat festival indie

Temples, Viva Suecia i Sidonie entre les noves confirmacions del Low Festival 2020

Sis nous noms arriben hui a Low Festival 2020. Els internacionals Temples, els nacionals Viva Suecia i Sidonie encapçalen una tanda en la qual també arriben Novedades Carminha, Rufus T. Firefly i ColectivoDa Silva.

Els britànics Tremps són una de les millors bandes de rock psicodèlic d'aquesta dècada. Formats a Anglaterra en 2012, el (ara) trio ha girat per tot el món defensant un so que conjumina melodies i arranjaments clàssics amb una pàtina contemporània que ha format escola. La fórmula, aquest 2019, s'ha refinat, i el recent “Hot Motion” aprofundeix en una producció més gran i precisa que mai en la seua carrera, amb estructures i melodies molt cuidades, quasi hipnotizants.

En el pla nacional, els murcians Viva Suecia repeteixen en Low Festival per segon any consecutiu. Una rara avis en el cartell del festival, però un faig fallida més que justificat en la línia artística del festival: el grup liderat per Rafa Val acaba de publicar “El milagro”, un disc que ha sigut acollit amb enorme entusiasme per part dels lowers i que els servirà per a tornar amb magnificència a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor en 2020.

Sidonie és la tercera confirmació del dia, i el seu es preveu com un dels xous més esperats pels lowers. Amb el seu sac d'himnes carregat a l'esquena, el trio prepara ja nous temes, que segur es convertiran en nous hits marca de la casa.

I una altra factoria d'hits que s'uneix a Low Festival en aquesta ocasió és la de Novetats Carminha. Els gallecs semblen no tindre sostre, ni a nivell creatiu ni de popularitat. Perquè, si “Campeones del Mundo” els va convertir en la millor banda de rock del moment, “Ultraligero” els ha col·locats com el projecte més atrevit i refrescant de la seua generació.

Rufus T. Firefly per fi estarà a Benidorm. I és que la banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro encara no havia passat per un festival en el qual encaixen a la perfecció. Sens dubte, desplegaran el seu arsenal de capes i melodies per a conquistar al gran públic.

Tanca aquesta tanda un dels noms més refrescants d'aquest 2019. ColectivoDa Silva, malgrat l'esment a certa competència turística de la ciutat (sort que ningú puga competir contra Benidorm), s'ha merescut el seu buit en Low Festival 2020 gràcies a unes cançons amb vocació d'himne que prometen donar per a pogo.