AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. La gira "SENTIR" de PASTORA SOLER a...
tornar

La gira "SENTIR" de PASTORA SOLER a Benidorm

Noves dates 18 juliol 2021 Després de la seua reeixida gira "La calma" amb la que va recórrer més de 60 ciutats espanyoles torna Pastora Soler amb nou disc i nova gira: "Sentir"

És la tornada als escenaris d'una artista conscient de què no ha de convéncer a ningú més que a si mateixa del que fa o pot arribar a fer. Per això no ha pogut titular-ho de millor manera.

L'artista sevillana sap on ha d'atacar per a aconseguir el que els seus seguidors volen, provocar l'efecte desitjat. Però ja no ho fa com abans, no es queda ací. Pastora hi ha vestit les seues cançons d'emoció, des del principi al fi.

Una oportunitat única de "sentir" de prop a La Veu d'Espanya, a la gran Pastora Soler. Les entrades es poden adquirir des del 28 de gener en les taquilles del Benidorm Palace i en ticketmaster

La gira "SENTIR" de PASTORA SOLER a Benidorm

Mes informació

Categoria

Espectáculos

Dates

18/07/2021

Precu

30

Horari

21:30