AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm avança a les 09.00 hores ...
tornar

Benidorm avança a les 09.00 hores l'obertura de reserves per a la platja de Llevant

A partir de demà a eixa hora estaran disponibles les reserves per al dimarts. A més, en qualsevol moment es podran realitzar reserves per a aqueix mateix dia

Benidorm avança a les 09.00 hores l'obertura de reserves per a la platja de Llevant

A partir d'este dilluns, 20 de juliol, s'avança a les 09.00 hores l'obertura del procés de reserva de parcel·les per a l'endemà a la platja de Llevant, tant en la plataforma web www.benidormbeachsafety.es com en els tres punts físics d'atenció situats en l'edifici El Torrejó i en el passeig marítim a l'altura de l'avinguda d'Europa i el Racó de l'Oix. A més, en qualsevol moment es podran realitzar reserves per al mateix dia en les parcel·les disponibles o que es vagen alliberant al llarg de la jornada.

D'esta manera, diàriament, a les 09.00 hores s'obrirà el procés de reserva, t que atesa la petició dels usuaris i per a agilitar el tràmit hem decidit avançar l'horari de reserva. Recalquem durant la presentació del pla de reobertura de platges , Benidorm Beach Safety és un projecte modulable que s'adequa a les necessitats i realitat de cada moment.

Durant el procés de reserva, els usuaris poden triar zona, parcel·la i horari: jornada completa, o ben horari de demà –de 09.00 a 15.00 hores–, o de vesprada –entre les 15.00 i les 21.30 hores–.

L'operativa de reserva és molt senzilla i intuïtiva. No obstant això, els usuaris tenen a la seua disposició en www.benidormbeachsafety.es un vídeo explicatiu sobre el seu funcionament en el qual es recullen els següents passos:

1. Prémer el botó de 'reserva' en la web

2. Triar una data i torn amb disponibilitat.

3. Entrar en el sistema de cues.

4. Triar el sector i parcel·les disponibles.

5. Emplenar les dades de titular i assistents.

6. Recepció del mail amb l'enllaç per a descarregar la teua entrada o Passbook.

7. Acudir al punt de validació i presentar l'entrada.

8. Accedir a la parcel·la

Les persones que no disposen d'accessibilitat tecnològica, poden realitzar la seua reserva en els punts físics, on l'endemà se'ls facilitarà una entrada dotada d'un codi QR idèntica a la qual reben en els seus correus electrònics les persones que realitzen este tràmit a través de la plataforma web.

Este sistema de reserves només opera a la platja de Llevant. Les platges del Mal Pas i Ponent continuen funcionant "com fins ara, sense necessitat de reserva, mentre el flux de demanda no requerisca ús de la plataforma".

Tampoc és necessari reservar quan únicament es vaja a gaudir del bany entre les 07.00 i les 08.45 h i 09,00 i les 21:30 h sense romandre en l'arenal, podent accedir a la platja de Llevant pels punts d'accés i podent deixar les pertinences en l'espai indicat pel personal de control d'accessos.