AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Què fer,
  3. Gastronomía
tornar

Gastronomía

La riquesa i varietat de la gastronomia de Benidorm s'han aconseguit gràcies a l'encert d'assimilar les bones influències que els avantpassats i altres civilitzacions han anat depositant en el receptari local.

Així, la cuina internacional, les tradicions culinàries heretades dels àrabs, el llegat dels marins mercants, sense oblidar la cuina típica dels pescadors i l'elaborada a terra ofereixen com resultat un extraordinari llistat d'especialitats.

L'arròs caldós de molls i carabassa, la cassola de peix a l'estil pobre, l'arròs d'aladrocs amb espinacs, el pebrot són alguns dels seus plats típics, mentres que en la rebosteria destaquen la coca farcida, els pastissets de moniato o el panellet de Sant Blai.