AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu
tornar

Turisme Actiu i Esportiu

Estàs buscant un paquet d'aventures, unes vacances plenes d'activitats o simplement vols provar alguna cosa nova perque la teua estada siga especial? Llavors no busques més enllà de Benidorm, que pot oferir-te molt!

La seua oferta esportiva s'adapta a tots els gustos i segments de població com ara famílies, jóvens, grups o parelles. Activitats il·limitades per a unes vacances úniques amb activitats lleugeres o, si ho prefereixes, plenes d'aventures i acció. Tries el que tries, Benidorm és la teua destinació ideal.

Benidorm és una ciutat oberta, activa, plena de gent hospitalària. El fet que estiga oberta al mar Mediterrani i abrigada pel Parc Natural de la Serra Gelada, potser, la facen única. Un lloc que invita a fer activitats, a practicar esports, al benestar, a cuidar el teu cos, a l'aventura... en definitiva, a una cuidada diversió i a una diversió amb què cuidar-se.

Benidorm ofereix la possibilitat de practicar esports i de fer activitats d'aventura en terra, mar i aire. És una ciutat que no es priva de res, on tot és possible i on cada persona troba el que busca. Els seus més de cinc quilòmetres de passejos t'inviten a practicar esports enfront del mar.

Travessar serres o valls a cavall o amb bicicleta de muntanya és una verdadera aventura, així com escalar cimes muntanyoses, descendir barrancs, o endinsar-se en coves interiors. Descendir pels rius amb bot neumàtic, travessar llacunes en una canoa o navegar per cales solitàries amb un caiac, són només algunes de les activitats que pots realitzar durant la teua estada a Benidorm. Pots anar pel teu compte o algú podria organitzar les activitats per a tu amb companyies especialitzades en turisme actiu com ara Marco Polo expediciones.

Als afores de Benidorm es pot practicar un turisme actiu de qualitat amb una àmplia gamma d'esports per a tots els nivells: paintball, ruta 4x4, parapent, cordes altes... Els amants de l'adrenalina podran divertir-se de la manera més segura amb l'apassionant esport de l'escalada.

A més, l'oferta hípica per a la comarca és molt variada: al Club Hípic Benidorm ofereixen cursos d'equitació, així com espectacles d'art eqüestre i la possibilitat de gaudir de llargs passejos a cavall per impressionants paratges.

Si t'encanta l'esport, no oblides que hi ha 3 camps de golf, als quals la vista del mar Mediterrani són immillorables. A més, pots jugar al futbol inclús en vacances o vòlei platja a les xarxes que trobes tant a la platja de Ponent com a la de Llevant.

La possibilitat de conéixer la capital turística espanyola amb un vehicle ecològic i divertit com és el Segway serà una experiència del tot inoblidable. Visitaràs la zona centre, les platges, el parc natural de la Serra Gelada, el Racó de Loix i molt més. S'ofereixen visites amb guies-intèrprets turístics i equips sense fil de radioguies.

Tant el Palau d'Esports com les empreses privades de la zona ofereixen una àmplia gamma d'activitats lúdiques i esportives. Les completes instal·lacions esportives a Benidorm posen a la teua disposició pistes per a la pràctica del tenis (amb uns quants clubs dedicats a aquest esport), del pàdel, esquaix, atletisme, bàsquet, pilota valenciana, voleibol, handbol, frontó i petanca, entre altres esports.