AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Excursions pels voltants de Benidorm
tornar

Excursions pels voltants de Benidorm

Benidorm és una ciutat única i també els seus voltants oferixen diversos paisatges molt diferents al costaner encara que se situen a pocs quilòmetres. Per la seua proximitat a la muntanya i a zones d'horta, l'estada a Benidorm invita a realitzar múltiples excursions on descobrir racons sorprenents, de variada topografia i natural bellesa, en els quals és possible gaudir d'activitats tan gratificants com el senderisme o, senzillament, d'un tranquil passeig per a observar tot el que ens envolta.

Algunes d'estes zones d'interior són: les fonts l'Algar, l'enclavament medieval de Castell de Guadalest, Confrides, Penàguila, Tàrbena i les serres d'Aitana o de Bèrnia. No obstant això, també és possible continuar amb el turisme de costa i visitar altres belles poblacions com ara Altea, Calp, La Vila Joiosa, Dénia, Santa Pola, Torrevieja i Alacant.