AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. Carnestoltes 2019
tornar

Carnestoltes 2019

El 2 de Març tindrà lloc els ja conegudes desfilades de carnestoltes

Enguany la celebració del carnestoltes 2019 a Benidorm començarà el dissabte dia 2 de març, fins al 5 d'aquest mateix mes sent aquest dimarts.

El principal dia en què estan concentrats els festejos propis de carnestoltes, és el dissabte:

CARNESTOLTES INFANTI

-Concentració a les 10.00 en la C/ Escoles.-Eixida a les 10.30 amb el següent recorregut: C/ Escoles, C/ Ruzafa, C/ Ferreries, Plaza Doctor Fleming. Finalitzant en la Plaça de SS.MM Reyes d'Espanya (Ajuntament de Benidorm).

A la finalització de la desfilada es repartirà un esmorzar a tots els xiquets participants que vagen disfressats. A més es durà a terme el lliurament de premis. Després, els més xicotets podran gaudir del parc infantil i per a la resta de la família una barra amb preus populars (montaditos, refrescos i cervesa) totes dues coses estaran instal·lades en en la Plaça SS.MM, Reyes d'Espanya en en Ajuntament de Benidorm.

CARNESTOLTES ADULT

-Concentració a les 21.00 en la C/ Venus escaira amb C/ Tomás Ortuño.-Eixida a les 21.30 amb el següent recorregut. C/ Venus, C/ *Ruzafa, C/ Ferreries, Plaza *Doctor *Fleming. Finalitzant en la Plaça de SS.MM Reyes d'Espanya (Ajuntament de Benidorm).

A la finalització de la desfilada, es repartiran entrepans i refrescos a tots els participants inscrits. Una vegada *finalizaco la desfilada començarà la festa presentada i amenitzada per AITOR BELDA de LOS40 PRINCIPALS.I durant la mateixa es procedirà al lliurament de premis. També es podra gaudir d'una barra amb preus populars (cervesa, refrescos i combinats)

ENTERRAMENT DE LA SARDINA

Finalment, l'enterrament de la sardina, és una desfilada popular que habitualment serveix per a tancar els Carnestoltes. Tindrà lloc el dimarts 5 de març.
Concentració per a realitzar el sepeli a la nostra benvolguda sardina en la C/ La Biga a partir de les 21.30.La processó fúnebre comença a les 22.00 hores amb el següent recorregut: C/ La Biga, C/ Tomás Ortuño, C/ Escoles (primera parada), C/ Ruzafa, C/ Rioja (segona parada), C/ Ruzafa, Passeig de la Carretera (tercera parada a l'altura de la Farmàcia Llum).

Per a finalitzar en el Passeig Colón es procedirà a la crema de la sardina i al tret d'un castell de focs artificials.


Tot un cap de setmana ple de plans i emocions! T'ho perdràs?

Carnestoltes 2019

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

02/03/2019 al 05/03/2019

Precu

Horari

Sense especificar