AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm, pioner en l'ús de les ...
tornar

Benidorm, pioner en l'ús de les webseries com a eina de promoció

Benidorm és pioner a convertir als influencers que participen en els seus viatges de familiarització en actors de la sèrie “Benidorm Web Sèries”

El desenvolupament de Web Sèries és emmarcada dins de la gestió de blog i influencers trips amb un exhaustiu control del retorn de la inversió.

De fet, Visit Benidorm va ser convidat a presentar aquest projecte en l'última assemblea i conferència internacional d'European Cities Màrqueting (ECM), celebrada el mes de juny passat a Ljubljana.

L'estratègia de promoció tracta que els propis influencers que visiten Benidorm vagen comptant la seua experiència i es convertisquen en actors d'una webserie de la qual ja s'han gravat set capítols, l'últim d'ells dirigit a la Generació Z. Tots ells en el seu canal de Youtube, lifeinbenidorm.

Aquestes accione constitueixen l'evolució dels instagramers a un contingut en manera blogtrip, que ofereix una imatge de la destinació diferent des del seu punt de vista, i en vídeo, generant més visualitzacions a mitjà i llarg termini. Els capítols són en anglés, encara que depén també dels participants, ja que el segment milenial al qual ens dirigim a nivell nacional pot veure els vídeos en anglés sense cap mena de dificultat.

Si t'interessa llegir la notícia completa, leela ací

Benidorm, pioner en l'ús de les webseries com a eina de promoció

Mes informació

Categoria

Blog Trip

Dates

23/08/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar