AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Gastronomía,
  4. Receptes Típiques de la Gastronomia ...,
  5. Arròs caldós de molls i carabassa
tornar

Arròs caldós de molls i carabassa

 

Ingredients:

1.- ¼ de molls.

2.- 250 gr. de carabassa.

3.- 100 gr. de bajoquetes amples.

4.- Una nyora picada.

5.- dos dents d'all.

6.- Jolivert.

7.- Pebre negre.

8.- Safrà.

9.- Oli d'Oliva.

10.- Sal.

11.- Tomaca fregida.

12.- Arròs.

 

Preparació:

Es trossegen la carabassa i els fesols de manera que queden molt xicotets, i en un calder de ferro se sofrig prèviament la nyora amb l'oli calent, es retira i se sofrigen els fesols i la carabassa, es retiren i se sofrigen els molls, es retiren i se sofrig la tomaca i se li afig l'arròs, la nyora, el safrà, l'all i el jolivert picat, se li ofega i se li afig aigua calenta, quan comença a bullir se li afig la verdura i als 10 minuts se li afigen els molls. Se li tira per damunt un all xicotet.