AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Lloguer de Cotxes
tornar

Lloguer de Cotxes

Centauro Rent a Car Benidorm

Consulta les recomanacions per a la reducció del contagi per Covid-19 ací Transporte Turístico (bus turístico, rent a car, acuático)


Lloguer de cotxes Centauro Benidorm

Amb una experiència de més de 45 anys amb el lloguer de vehicles, Centauro rent a car ofereix als seus clients un servei i les tarifes del mercat més competitives.

Fundada a Benidorm, comptem amb oficines als principals punts turístics, urbans i de costa. Espanya, Itàlia, Portugal i Grècia donen mostra del component internacional. Mentrestant, al territori nacional destaquen les oficines als aeroports d'Alacant, València i Múrcia, així com també en els nuclis urbans de Benidorm i Torrevella.

La nostra moderna flota inclou vehicles familiars, automàtics, vehicles de 7 i 9 places i fins i tot furgonetes destinades a la càrrega. Pel que fa a tarifes, l'opció Premium, que inclou una cobertura a tot risc sense franquícia, el converteix en el lloguer més complet del mercat.

A més, per promoure l'excel·lència en l'atenció al client, comptem amb Centauro ID, un procés d'identificació que permet al client validar la seva documentació des d'un smartphone. Aquest, al costat del nou sistema de recollida de claus automàtic FastKey, el converteixen en el procés de recollida més ràpid del mercat.

Pàgina web de Centauro