AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Lloguer de Cotxes
tornar

Lloguer de Cotxes

Centauro Rent a Car Benidorm

Amb una experiència de més de 40 anys en el lloguer de vehicles, Centauro rent a car oferix els seus clients un excel·lent servici i les tarifes més competitives del mercat. Disposem d'oficines als aeroports d'Alacant, València i Múrcia i també en tenim a Benidorm, Torrevieja i Dénia.

La nostra moderna flota ens permet comptar amb vehicles que van des dels més econòmics fins a la flota de classe mitjana-alta, passant per vehicles familiars, automàtics, vehicles de 7 i 9 places i inclús furgonetes destinades a la càrrega. Els nostres preus inclouen quilometratge il·limitat, assegurança a tot risc i assistència en carretera. Tenim diverses tarifes que s'adapten a totes les necessitats dels nostres clients com són les tarifes per dies, setmanals, mensuals i per a empreses.