AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Com arribar
tornar

Com arribar

Benidorm està situada a la Comunitat Valenciana. Pertany a la província d'Alacant i es troba a 38 km de la ciutat d’Alacant i a 106 km de València.

Com que Benidorm és el primer enclavament turístic del Mediterrani, la seua àmplia xarxa de comunicacions permet la seua ràpida connexió amb la resta del món. Per terra, la ciutat de Benidorm es troba perfectament situada en l'arc mediterrani que traça l'AP7 i la Carretera Nacional 332, de manera que l’accés es còmode per als mitjans de transport particulars i les línies d'autobusos que, amb regularitat, unixen la localitat amb innombrables punts geogràfics nacionals i europeus.

Una eficaç connexió terrestre en la qual no podem oblidar el tren, un altre important mitjà de transport que facilita l'arribada de viatgers a esta ciutat. Per aire, l’aeroport internacional d'Alacant, situat prop de Benidorm, constituïx una important via d'accés a la localitat, ja que rep diàriament els vols de multitud de línies aèries que transporten visitants de tot el món.

També les grans embarcacions de recreació poden recalar ací a través dels ports d'Alacant, Altea i La Vila Joiosa.

 

Autobús

Situada en un magnífic emplaçament a l'entrada de Benidorm, la nova estació d'autobusos acompleix perfectament les funcions per a les quals fou dissenyada. El seu fàcil accés des de l'autopista AP-7 (eixida Benidorm-Platjaa de Llevant), des de la carretera N-332 o des del centre de la nostra ciutat, fa que siga senzill localitzar-la.

Gràcies a uns bons servicis de transport públic com ara els autobusos urbans o els taxis, podem accedir a l'estació en pocs minuts des de qualsevol punt de Benidorm.

  • Estació d'Autobusos: Passeig Els Tolls núm. 1
  • Tel: 96 683 00 14
  • Llorente Bus Benidorm. Grupo Avanza. Web: www.llorentebus.es

 

Avió

L' Aeroport de L'Altet està situat al costat de la ciutat d'Alacant a tan sols 60 km. de Benidorm. Quant a les comunicacions amb la nostra ciutat, hi ha un servici regular d'autobusos que ofereix la possibilitat de viatjar de manera ràpida, còmoda i econòmica des de l'aeroport d'Alacant fins a Benidorm i viceversa. L'autobús té una parada a l'estació d'autobusos de Benidorm i una altra a la ciutat, situada en l'avinguda d'Europa

També hi ha serveis transfer com ara Shuttle-Direct i Autocars Grup Benidorm.

Lloguer de vehicles

Llogue el seu cotxe a l'aeroport. Els nostres concessionaris posen a la seua disposició les flotes de vehicles més modernes.

Punts d'informació

Dos mostradors d'informació de l'aeroport i un d'informació turística servixen per a resoldre els dubtes dels passatgers.

Punts de trobada PMR

L'aeroport compta amb set punts de trobada associats al servici d'ajuda a persones amb mobilitat reduïda.

  • Telèfon d'Informació Aeroport de l'Altet (Alacant): 902 404 704

 

Tren

El nostre Tren de Via Estreta li permet recórrer la Costa Blanca amb tren. Des de Benidorm, punt intermedi del recorregut, el visitant podrà realitzar interessants excursions.

La línia d'Alacant a Dénia transcorre al llarg de la costa nord de la província d'Alacant, amb un recorregut de 93 km. i 40 estacions i baixadors. Està servida per 13 trens dièsel que operen en la línia regular entre Alacant i Dénia i 5 tramvies, que cobreixen el recorregut entre Alacant i El Campello per la plataforma tramviària del TRAM Metropolità.

Des d'Alacant es pot viatjar amb tren a través de la Xarxa Nacional. Un mitjà de transport que uneix la nostra província amb la resta d'Espanya.

 

Tourist Info Centre

Direcció: Plaça del Torrejó, 1

Telèfon: + 34 96 585 13 11

Fax: + 34 96 585 32 24

Adreça electrònica: turinfo_centro@benidorm.org

 

Fundació Turisme de Benidorm de la Comunitat Valenciana

Adreça: Plaça del Torrejó, 1

Telèfon: + 34 96 680 64 75

Adreça electrònica: info@visitbenidorm.es

Adreça electrònica 2: media@visitbenidorm.es