AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme de Salut
tornar

Turisme de Salut

Benidorm és des dels seus inicis un lloc ideal per a gaudir del Turisme de Salut. Tant és així que el primer fullet turístic de la ciutat va ser precisament el de l'antic «Balneari Mare de Déu del Sofratge», precursor sens dubte del Turisme de Salut a Benidorm.

Ja en aquell moment l'especial microclima de Benidorm, caracteritzat per unes temperatures suaus durant tot l'any, i per la qualitat de les seues platges van servir de reclam per a milers de turistes que visitaven Benidorm no sols amb motivacions lúdiques sinó també de salut.

Hui en dia Benidorm ha sabut evolucionar també en este camp i compta amb dos moderns hospitals que estan perfectament dotats d'una àmplia estructura de servicis i d'un equip de professionals que els situen entre els millors centres mèdics de la província d'Alacant. Us convidem a descobrir-los una mica més.