AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm cultural i urbà
tornar

Benidorm cultural i urbà

Informació important

Les destinacions urbanes també s'esforcen al màxim perquè seguixes gaudint de qualsevol ciutat. T'oferim els principals consells per a ajudar a fer la teua experiència encara més segura.

Travel Safe - Portal oficial de turismo en España

Los destinos urbanos también se esfuerzan al máximo para que sigas disfrutando de cualquier ciudad. Te ofrecemos los principales consejos para ayudar a hacer tu experiencia aún más segura.

Benidorm és història i cultura i en esta secció volem arreplegar-la de la manera més atractiva possible perquè en gaudiu. Moltes de les fites que es poden contemplar mentre es fa un passeig per Benidorm tenen un component històric i cultural que us volem presentar en la secció “Llocs d'Interés Cultural de Benidorm” d’aquest espai.

Si parlem de Turisme Urbà, a més, no podem oblidar l'espectacular Skyline característic de Benidorm que és, sens dubte, el més reconegut de tota Espanya. Us comptarem més sobre tot això en la nostra secció “Skyline de Benidorm”.

Així mateix, volem posar a la vostra disposició les diverses exposicionspictòriques, escultòriques i fotogràfiques─ que la Regidoria de Cultura ha organitzat als darrers temps. És una manera de perpetuar en el temps unes exposicions que pel seu caràcter temporal no podrien, altrament, ser contemplades de manera permanent. Així mateix, aprofitem per a presentar-vos els nous talents artístics de Benidorm i la Marina Baixa a través de la nostra secció de “Nous Creadors”.

Quant a la història de Benidorm, hem volgut rememorar, a través d'Història Turística de Benidorm, aquells esdeveniments històrics que van fer que la nostra ciutat esdevinguera l’epicentre referencial del turisme de sol i platja del Mediterrani des de la segona meitat del segle XX. Tot això acompanyat de vídeos, cartells i fullets que convertixen el viatge històric en una experiència multimèdia.

Finalment, no deixeu de consultar la nostra Agenda Cultural així com el Benidorm Cultural que la Regidoria de Cultura ompli d'actes culturals durant tot l'any.