AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Compres amb Benidorm
tornar

Compres amb Benidorm

pdf_file

Imagine un centre comercial a la vora del mar. Perquè al centre de Benidorm vosté trobarà nombroses botigues per gaudir de les seues compres vacacionals. Anys d'experiència han fet dels comerciants de Benidorm autèntics especialistes en les necessitats dels turistes. Si vosté busca qualsevol cosa, ací la trobarà.

Com no podia ser d'altra manera, a Benidorm, com passa a altres ciutats turístiques del món, també s'instal·len concorreguts "mercats ambulants" als quals es pot trobar pràcticament de tot i on, junt amb el plaer de descobrir els objectes més insòlits, es regatejar amb els venedors en una singular aplicació de la llei de l'oferta i la demanda. Hi ha diversos mercats ambulants a la nostra ciutat:

Mercat ambulant de Foietes. Situat al costat del poliesportiu Municipal de Foietes, és el mercat ambulant municipal i té lloc els dimecres al matí (de 8:00 a 13:30 h. aprox.).

Mercat ambulant Poble. Situat en l'Avinguda de l'Admirall Bernat de Sarrià al costat de l'Hotel Servigroup Poble. Se celebra els dimecres i diumenges al matí (de 8:00 a 13:30 h. Aprox.).

Mercat El Cigne. Aquest mercat típic d'antiguitats, es troba en la carretera nacional N-332 Km. 124 al costat del càmping Benisol i té lloc els dissabtes i diumenges al matí (de 8:00 a 13:30 h. Aproximadament). Ací es podrà gaudir, a més, de música jazz en viu gràcies a diversos grups que amenitzaran la seua visita al mercat.