AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Parcs d'Oci,
  4. Mundomar
tornar

Mundomar

Mundomar és  el parc de flora i fauna marina més popular d'Espanya i tercer d'Europa segons l'enquesta TripAdvisor.

Este posicionament en qualitat i prestigi es deu als 15 anys que porta Mundomar dedicant-se a curar de més de 80 espècies animals.

style="text-align: justify;">Més de 60.000 metres quadrats conformen este parc, el qual no és només un centre d'oci ja que a les seues instal·lacions es du a terme una fèrria defensa del medi ambient en què prima un màxim respecte pels animals i la natura que els rodeja.

La visita a Mundomar és tota una aventura durant la qual el visitant podrà compartir la simpatia dels petits primats que conviuen en harmonia a les instal·lacions del parc i que “roben” un somriure a grans i petits.

Mundomar té una  clara finalitat lúdica però també didàctica ja que ofereix la possibilitat d'aprendre interessants curiositats dels seus flamencs, tortugues, cignes, llúdries o saimiris. Els dofins són part d'esta gran família ja que, enguany, compten amb un nou membre. Fa poc més d'un mes, un nou dofí arribava al món. El petit Christophe, que així s'anomena el dofí, es familiaritzà de seguida amb el seu entorn, amb sa mare i amb la resta dels dofins.

Mundomar ofereix uns espectacles de qualitat que bé mereixen un temps de relax i gaudi. Papagais, lleons marins i, per descomptat, dofins. El parc d'animals de Benidorm ofereix llum i color en cada un dels seus xous.

Mundomar és un paradís ple de petites històries els protagonistes de les quals són animals amb personalitat pròpia. Passar un dia al parc de flora i fauna de Benidorm significa gaudir del relax i de les emocions que transmeten la natura i els seus secrets.

 

Debe activar javascript para ver el mapa