AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Turisme Nàutic i Esports aquàtics,
  5. Vaixells i navegació
tornar

Vaixells i navegació

Aigües tranquil·les, netes, absència de corrents i marees importants, i vents tèrmics moderats, fan de la badia de Benidorm un lloc molt especial del Mediterrani, on es poden hissar les veles i navegar plaentment i sense sobresalts. Durant els mesos estivals és quan la major part dels "creueristes" deixen anar amarres i comencen les seues vacances al mar.

Vela y Navegación Benidorm

Els navegants que decidisquen visitar-nos, han de saber que hi ha un petit port esportiu, amb zona per a embarcar/desembarcar i fer combustible. Però molt de compte amb el calat, perquè hi ha molt poc fons.

Partint dels ports esportius pròxims, sense pressa, gaudint del variat litoral que ens envolta, es pot arribar ací, navegar i conéixer la nostra badia. La meteorologia estiuenca no sol provocar problemes i a més existixen innombrables indrets prop d’ací on refugiar-se. Així aquells al qui no els agrade navegar “fins al límit” evitaran sensacions desagradables.