AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm cultural i urbà ,
  4. Festes i esdeveniments,
  5. Falles Benidorm
tornar

Falles Benidorm

La festa valenciana per excel·lència

El mes de març en a Benidorm estem de festa; arriba la primavera i amb ella la nostra festes. Els carrers s'omplin de llum, color i fuego... arriben les Falles de Benidorm!

T'invitem a conéixer esta tradició amb nosottros, la festa valenciana per excel·lència, tot un espectacle de color i vistositat!

 

DEL 15 AL 19 DE MARÇ TENS UNA CITA A BENIDORM

 

Durant cinc dies els castells, les mascletás i els monuments tornen a ser els protagonistes de Benidorm, on l'olor de pólvora s'entremescla amb les més fines fragàncies de les flors i, la música de les bandes amb el so dels masclets. Tota una transformació que succeïx com a antesala de la primavera.Y el 19 de marzo, todo acaba y todo empieza, con las últimas cenizas se comienza a soñar de nuevo con la celebración de las Fallas del año siguiente.

I el 19 de març, tot acaba i tot comença, amb les últimes cendres es comença a somiar novament amb la celebració de les Falles de l'any següent.

Hi ha tres comissions falleres: falla centre, falla racó i falla "els tolls", que són les encarregades de plantar les seues construccions falleres en els seus respectius districtes. Desfilades, ofrena i cercaviles són els actes més significatius; culminant la festa el dia 19 amb "LA CREMA"

Pots descarregar el programma açi