AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Jeep Tour Benidorm
tornar

Jeep Tour Benidorm

Marco Polo Expediciones

A les afores de Benidorm es pot practicar un turisme actiu de calitat amb una amplia gama d'esports per a tots els nivells: paintball, ruta 4x4, parapente, cordes altes, kayak, etc.

Els amants de l'adrenalina podràn divertirse de la forma més segura amb l'apasionant esport de l'escalada.

Un dia ple d'aventura i diversió, recorrent en jeep la naturalesa meravellosa i verda de la Costa Blanca. Un trajecte espectacular per sendes montanyoses i pustes forestals fins més de 1000 metres, aldees de montanyes olvidades, barrancs profunds de més de 300 metres de profunditat.

A mig dia, en un poble típìc de muntanya, hi ha una parada en un restaurant acollidor amb unes vistes impresionants per damun de la Vall de Benidorm-Callosa. Hi ha un menú de dia disponible per un preu molt asequible. La visita a la reserva natural 'Les Fonts de l'Algar' amb les seues aigües cristalines i precioses cascades et refrescarà per si t'atrevixes a banyar-te.

Per aquesta aventura 4x4 hi ha opció de conduir tú mateix els nostres Suxukis 4x4 o participar com acompanyant en uno dels nostres vehícles Santana Anibal. (Capacitat per a 8 passatgers + el conductor professional)

Marco Polo, les oficines desde dins:

Consulta totes les activitats que pots realitzar  fins el 30/04/2019 ACÍ