AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm cultural i urbà ,
  4. LLOCS D'INTERÉS CULTURAL,
  5. AJUNTAMENT DE BENIDORM
tornar

AJUNTAMENT DE BENIDORM

Informació important

Les destinacions urbanes també s'esforcen al màxim perquè seguixes gaudint de qualsevol ciutat. T'oferim els principals consells per a ajudar a fer la teua experiència encara més segura.

Travel Safe - Portal oficial de turismo en España

A l'entrada del Parc de l'Aigüera hi ha un element molt diferent per rebre el visitant: és el nou Ajuntament, conegut popularment com el “rascasuelos”. La seua disposició horitzontal ha despertat l'interés d'arquitectes i del públic en general, raó per la qual rep múltiples visites. Es tracta d'un edifici pont que fa de porta a la zona verda de l'Aigüera. La construcció queda en volada i els vianants poden passar per davall d'ella. La gran vitrina de l'edifici va ser coberta amb lamel·les atapeïdes on estan inscrits els noms i cognoms de les més de 60 000 persones inscrites al cens l'any que va finalitzar la seua construcció.