AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Running Benidorm
tornar

Running Benidorm

Benidorm, en les seues prop de 6KM de plages urbanes, es una ciutat feta per a correr. Ademes dels seus maravellosos passejos al bort del mar, conte en un bon numero de carrers per a peatons. Es el millor escenari per als amants del running a l'aire lliure. Una ciutat sostenible que permet aunar el deport i l'eixercici en la bellea de l'entorn.

A l'hora de viajar a Benidorm no deus oblidar-te d'incloure en la maleta les sabatilles de correr. Gracies a la bona climatologia del lloc, en molt poques pluges a lo llarc de tot l'any i temperatures hivernals molt suaus, la ciutat te unes caracteristiques uniques per a la practica del running. La gran varietat de terrenys que aci poden trobar-se, des de zones planes recorrent la costa, fins el seu accidentat terreny en les zones de montanya, fan de Benidorm un lloc excepcional per a la practica d'este deport. Corrent podras contemplar el mar i la montanya al mateix temps, recorrer els principals punts turistics de la ciutat o descobrir racons amagats.

Els numerosos aficionats i visitant poden gojar de les moltes carreres populars que te lloc en la ciutat a lo llarc de tot l'any.

 

Benidorm Running 2021

 

Benidorm Running 2022

 

Si vols anar per el teu conter:

Pincha en la imagen para ver todas las rutas de running