AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme de Salut,
  4. Hospital Clínica Benidorm
tornar

Hospital Clínica Benidorm

Hospital Clínica Benidorm és una empresa familiar amb més de 25 anys de trajectòria. La nostra missió és oferir assistència sanitària privada amb vocació internacional, de forma qualificada, àgil i personalitzada en la prevenció, l'hospitalització i l'assistència domiciliària.

La professionalitat del nostre equip mèdic i sanitari, format per més de 350 persones de distintes nacionalitats; la nostra aposta per la investigació i la nostra participació en diferents assajos clínics nacionals i internacionals; la inversió constant en tecnologia punta, ens situa com a Centre de Referència a Espanya per a General Electric, B. Braun Aesculap i Zimmer; i, el tracte personalitzat al pacient, així com la qualitat assistencial màxima, són els valors que ens diferencien i que ens posicionen en el mercat de la medicina privada en la Costa Blanca.

La professionalitat, la innovació i la investigació, i la dimensió humana de la medicina són les nostres millors garanties per fer real cada dia nostre repte: acomplir el nostre compromís "amb la teua salut".

El camí realitzat per HCB durant més de 25 anys amb pacients de diferents nacionalitats (el 70 % dels pacients són estrangers), ens ha obertes noves línies de negoci a Europa, i ens ha generat una projecció internacional que ens està acostant a projectes en països com el Marroc, l'Algèria o Síria.

En HCB entenem la medicina com un conjunt de disciplines que necessàriament han d'estar relacionades. Per això, comptem amb una àmplia estructura de servicis: més de 40 servicis mèdics; Unitats Mèdiques Especialitzades punteres en la província d'Alacant com ara la Unitat de Cirurgia Artroscòpica de Muscle o l'Institut Cardiovascular d'Alacant; i Unitats de Referència com l'Hemodinàmica, que funciona 24 hores al dia els 365 dies de l'any; la Unitat de Columna, on els nostres Neurocirurgians formen part d'un equip integral que inclou especialistes en radiodiagnòstic, unitat del dolor, neurologia i rehabilitació; i, l'Institut Integral del Càncer (ITIC), avalat per l'ESMO (European Society for Medical Oncology) on els diagnòstics i tractaments són analitzats per un grup multidisciplinari per tal d'oferir un servici immediat i excel·lent.