📅 Del 21 de febrer al 2 de març, Benidorm acull la XIII edició de les Jornades de la Cullera, el primer esdeveniment del calendari gastronòmic Benidorm Gastronòmic 2025. Una cita imprescindible per als amants de la cuina tradicional i dels plats de cullera més reconfortants.
🍽️ 16 restaurants, 16 experiències úniques
Enguany, 16 prestigiosos restaurants de Benidorm participaran en aquesta edició, oferint menús exclusius que combinen l'essència dels plats de cullera més tradicionals amb un toc personal i innovador de cada xef.
✨ Menú complet per només 25€ ✨
Cada proposta gastronòmica transportarà els comensals a un viatge de sabors autèntics, amb receptes de sempre reinterpretades amb mestria i passió.
📍 El tret d'eixida de ‘Benidorm Gastronòmic’ 2025
Les Jornades de la Cullera inauguren una temporada plena d'experiències culinàries a Benidorm:
🔹 🐟 IV Jornades de la Tonyina – Del 4 al 13 d’abril
🔹 🍢 XV Concurs de Tapes i Pinetxos – Del 20 al 29 de juny
🔹 🍸 IV Concurs de Còctels Del 19 al 28 de setembre
🔹 🍚 XIV Jornades dels Arrossos de la Terra – Del 17 al 26 d’octubre
📩 Descarrega ací el programa oficial de les XIII Jornades de la Cullera 2025 👉 (ACÍ)
🥄 Preparat per a assaborir la tradició amb un toc innovador?
No deixes passar l’oportunitat de gaudir d'una de les cites gastronòmiques més esperades de l’any. Ens veiem a la taula!🍷✨