AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Transport urba,
  4. Transport públic
tornar

Transport públic

Els títols disponibles i vàlids per als serveis de Llorente Bus són els següents. Per als títols personalitzats (Targeta Daurada i/o Targeta Blava) consulte les condicions i tarifes concretes en la regidoria corresponent a cada municipi.

TÍTOLS D'ÚS GENERAL

Bitllet senzill / Single ticket

Títol per a ús no habitual del transport públic.

Targeta Bus (bitllet multiviatge)

Targeta per a usuaris habituals amb ús freqüent, no és d'ús personal. És una targeta tipus portamonedes, s'adquireix i recarrega en l'autobús, en cada viatge realitzat es descompta de l'import carregat la tarifa d'aplicació en cada moment. Permet el transbord a un preu inferior amb línies distintes en un termini màxim de 45 minuts des de la cancel·lació inicial.

Targetes turístiques de 24 hores i 72 hores / Tourist cards of 24 hours and 72 hours

Targetes d'ús personal amb finalitat turística. Vàlida durant 24 hores, o 72 hores, a comptar del primer ús SENSE límit ni de viatges, ni de línies o destinacions. S'inclouen els autobusos de doble pis panoràmic (línies 30 o 31), el viatge a Guadalest (línia 16) o a les Fonts de l'Algar (línia 18). S'adquireix en les línies 16, 18, 30 o 31.

Targeta Eco

Targeta d'ús personal per a usuaris habituals amb ús intensiu. Vàlida per períodes de 30 dies a comptar del primer ús, SENSE límit ni de viatges ni de línies o destinacions, recarregable per períodes successius de 30 dies.

TÍTOLS PERSONALITZATS

Targeta Daurada

Targeta destinada a les persones que tenen 65 anys o més que tinguen DNI en vigor, i també als membres de Famílies Nombroses amb títol oficial en vigor, així com a persones amb discapacitat reconeguda i altres col·lectius depenent del municipi.
És una targeta portamonedes d'ús personal i intransferible, de funcionament semblant al de la targeta bus però amb preus més reduïts (es carrega/recarrega abans del seu ús als mateixos autobusos). Si està empadronat a Altea, Benidorm, Finestrat, L’Alfas o La Vila Joiosa (en aquest últim cas, amb ser “resident”, és suficient) pot sol·licitar-la a l'Ajuntament. Si té 65 anys o més i el DNI en vigor, i no vol tramitar-la a través dels ajuntaments indicats, o està empadronat en una altra població, pot sol·licitar-la directament i se la enviarem per correu certificat. Descarregue ací les instruccions i el model per a fer-ho.

Targeta Blava

Targeta destinada als escolars i/o jóvens depenent del municipi. Condicions d'accés i ús establides per l'Ajuntament titular.

TARIFES

BENIDORM

Bitllet senzill: 1,40 €

TarjetaBus (bitllet multiviatge). Preu Targeta: 1,50 €

Recarrega: 10,00 € o 20,00 €
• Cancel·lació: 1,15 €
• Transbord: 0,70 €

Targetes Turístiques.

Targeta 24 hores o també Targeta Benidorm Card: 9,50 €
Vàlida per a totes les línies sense límit de viatges.
• Targeta 72 hores: 18,50 €
Vàlida per a totes les línies sense límit de viatges.

Targeta Eco.

No disponible en aquest moment.

Targeta Daurada Municipal (informe's de les seues condicions i sol·licite-la a l'Ajuntament)

Recarrega: 10,00 € o 20,00 €
• Cancel·lació: 0,90 €

Targeta Blava Municipal, denominada Abonament Escolar Municipal (informe's de les seues condicions i sol·licite-la a l'Ajuntament)

•No disponible en aquest moment.

Altres tarifes

Finestrat, Guadalest, Fonts de l'Algar, La Nucia, Polop, L'Olla d'Altea,
Per a
aquestes destinacions pot adquirir el bitllet a l'autobús, utilitzar les targetes 24h, 72h o Card 1 Day (només es poden adquirir en les línies “16-Fonts de l'Algar”, “18-Guadalest”, 30 i 31 Autobús Panoràmic de doble pis) o utilitzar la seua Targeta Daurada.

Targetes Turístiques:
Targeta
24 hores o Targeta Benidorm Card: 9,50 €
Vàlida per a totes les línies sense límit de viatges.
Targeta 72 hores: 18,50 €
Vàlida per a totes les línies sense límit de viatges.

Bitllet senzill i Targeta Bus:
Consultar segons origen i destí. Recorde que l'import del bitllet també ho pot pagar amb la seua Targeta Bus si té saldo suficient.

Targeta Daurada:
Consultar segons origen i destí.

PUNTS DE VENDA

Als autobusos en el cas de bitllet senzill i la Targeta Bus (bitllet multiviatge).
• Als Ajuntaments en el cas de la Targeta Daurada i la Targeta Blava (Abonament Escolar o Abonament<18).
•La Targeta 24 hores / Targeta 72 hores o Benidorm Card 1 Day, només en les línies 20 i 30.