AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Turisme Nàutic i Esports aquàtics,
  5. Excursions Capitán Kayak
tornar

Excursions Capitán Kayak

Una experiència saludable i inoblidable!

excursions

Excursió a l'illa

A dues milles de distància del Club Nàutic de Benidorm es troba l'Illa de Benidorm. Es triga uns 45 minuts en arribar remant sense presses. En arribar podem desembarcar (imprescindible calçat que puguem mullar) i pujar caminant en uns minuts fins al seu cim. Des d'allí les vistes són realment magnífiques! També podem donar-nos un bany refrescant i practicar snorkeling en les seves aigües cristal·lines.

Excursió serra gelada

Sortint des del Club Nàutic de Benidorm, recorrerem paral·lels a la costa l'emblemàtica platja de Llevant mentre gaudim de l'espectacular "skyline". Passarem per davant de les cales de l'Almadrava i l'Oncle Ximo camí de la Punta del Cavall, ja dins el Parc Natural de Serra Gelada. Desembarcarem a un petit lloc recòndit lluny de les concorregudes platges. Et sorprendrà el contrast en ple estiu! Allà podem practicar snorkeling, gaudint de la solitud del lloc i les seves aigües pures i netes. Aquesta excursió és ideal per començar, ja que mai ens separarem de la costa.

Excursió illa Mitjana

Sortint des del Club Nàutic de Benidorm anirem progressant recorrent tota la platja de Llevant, les cales de l'Almadrava i Tio Ximo fins a doblar la Punta del Cavall. I allà comença l'espectacle! Atrevir-se a endinsar-se al Parc Natural de Serra Gelada fins a l'illa Mitjana, és una petita aventura marcada per un paisatge únic que no et deixarà indiferent. Escarpats penya-segats de quatre-cents metres d'altura ens faran sentir petits, i acompanyats per diferents espècies d'aus marines, arribarem a l'illa Mitjana o Illa dels Pops (a causa de l'abundància d'aquests cefalòpodes). Aquesta excursió requereix unes 4 hores i cert estat de forma, i només es realitzarà assegurant unes condicions òptimes de l'estat de la mar.