AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Benidorm i els seus voltants
tornar

Benidorm i els seus voltants

La Marina Baixa i els seus bells municipis.

Si Benidorm és una ciutat única, igualment els seus voltants ofereixen múltiples paisatges molt diferents al costaner encara que se situïn a pocs quilòmetres. Per la seva proximitat a la muntanya ia zones d'horta, l'estada a Benidorm convida a realitzar múltiples excursions on descobrir racons sorprenents, de variada topografia i natural bellesa, en què és possible gaudir d'activitats tan gratificants com el senderisme o, senzillament, de un tranquil passeig per observar tot el que ens envolta.

Algunes d'aquestes zones d'interior són: les fonts de l'Algar, l'enclavament medieval de Castell de Guadalest, Confrides, Penàguila, Tàrbena i les serres d'Aitana o de Bèrnia. No obstant això, també és possible continuar amb el turisme de costa i visitar altres belles poblacions com Altea, Calp, la Vila Joiosa, Dénia, Santa Pola, Torrevella i Alacant.