AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Benidorm accessible,
  4. Benidorm connectat
tornar

Benidorm connectat

Zones Wifi a Benidorm

Despleguem una xarxa de wifi gratis a tot el passeig de les Platges de Llevant, Ponent i al Castell.

Es podrà accedir en espais públics, perquè els turistes puguin connectar-se a internet i facilitar que els viatgers es converteixin en prescriptors d'una destinació turística, penjant fotos i vídeos dels seus viatges a les xarxes socials. La xarxa té 30 punts d'accés diferents i està en molts casos patrocinada per diferents campanyes. (Apareix publicitat a la porta d'accés a la xarxa Wifi)

Quan els usuaris es connecten al carrer a la xarxa wifi gratis oferta per VisitBenidorm (per exemple la d'un Ajuntament, Cabildo, etc.), és important recordar que les dades són absolutament privats (número de telèfon, correu electrònic) i no poden ser utilitzats per tercers i sempre es mantindran en secret.

Durant la teva estada a Benidorm podràs gaudir de diverses zones amb Wi-Fi gratuït així com en les biblioplatges ia les Oficines de Turisme de Benidorm. Aquest servei de wifi grauito ja està disponible a tota l'extensió de la platja de Llevant, la zona del Castell ia la platja de Ponent.