AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm presenta la seua oferta de...
tornar

Benidorm presenta la seua oferta de festivals i esdeveniments, amb dotze cites en 2019

La temporada arranca a finals de març i es prolongarà fins mitjan de novembre

Benidorm presenta la seua oferta de festivals i esdeveniments, amb dotze cites en 2019

Benidorm ha presentat en la Fira Internacional de Madrid (FITUR) el seu calendari de festivals i esdeveniments de 2019. Un calendari que comptarà amb dotze cites: nou festivals i tres esdeveniments d'oci.

A través de la marca MUSIC&EMOTION, es torna a apostar per estos esdeveniments que l'any passat van sumar més de 200.000 assistents convertint a Benidorm en 'La Ciutat dels Festivales' amb una oferta per a tots els gustos. Així mateix, a esta aposta pel turisme d'esdeveniments i festivals s'han sumat empreses i establiments locals, que han posat les seues instal·lacions a disposició dels promotors ampliant així els recintes per a estes cites musicals i d'oci.

Els nou festivals programats per a 2019, set ja acumulen diverses edicions. Es tracta del Low Festival, Fuzzville, Amb Molt Art, Regueatton Beach Festival, Funtastic, Visor Fest i Ibèria Festival. A ells se suma l'Ibèria Festival Club, que serà un adelanto de l'esdeveniment que acumula ja set edicions; i el Music&Emotion, un cicle d'esdeveniments amb propostes diferents que es desenrotllarà en tres caps de setmana consecutius.

A més, la ciutat acull altres tres cites vinculades a l'oci, que també acumulen moltes edicions a les seues esquenes: Benidorm Salsa Congress -que anualment congrega a milers d'aficionats a este ball i fa de Benidorm 'la capital europea' d'esta modalitat-, Benidorm Pride -referent indiscutible per al públic LGBTI-, i el Fancy Dress, la festa de disfresses protagonitzada majoritàriament per turistes britànics i que anualment concentra a més de 25.000 persones.

Finalment, la temporada d'esdeveniments s'avança enguany a finals de març, prolongant-se fins mitjan de novembre.